Sınavlar

Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı Soruları ve Cevap Anahtarı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu hafta sonu (19 Mart 2016) tarihinde gerçekleşen Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı soruları ve cevap anahtarı az önce yayımlandı.

Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı Cumartesi günü saat 10:00’da başlayan sınava 13 bin 812 aday öğretmen katılmıştı. Sınavlar 120  dakika sürmüştü ve 4 seçenekli 100 soru sorulmuştu. Sınavlar 80 il merkezi ve 2 ilçede toplam olarak 769 salonda gerçekleşti. Asli Öğretmenliğe geçiş sınavı hakkında yorumlar web sitemizde bulunuyordu. Bazıları sınavın oldukça zor olduğundan bazıları ise şimdiye kadar ki en kolay sınav olduğundan bahsediyordu. Sınavın tüm soruları ve cevap anahtarı az önce yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 19 Mart 2016 tarihinde Saat :10:00 ‘da 13 bin öğretmenin katılımıyla 80 ilde yapılan Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavının soruları ve cevap anahtarını aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı soruları ve cevap anahtarı için A KISMI için TIKLAYINIZ , Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı Soru ve Cevap Anahtarı B KıSMI için Tıklayınız . 

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 19 Mart’da gerçekleştirdiği sınava girenleriniz oldu mu? Sizce sınav zor muydu? sınav hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Ayrıca Kamupersoneli.net sizlere en önemli kamu haberlerini, sınav haberlerini, gündem ve ekonomi haberlerini duyurur. En güncel haberlerden ve iş ilanlarından anında haberdar olmak için Android Uygulamamızı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

 Kamupersoneli.net