Sınavlar

Auzef Sınav Giriş Belgesi Yayımlandı ( İÜ Auzef Bütünleme Sınavları)

Auzef Sınav Giriş Belgesi Yayımlandı İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Bütünleme Sınavları için Sınav Giriş Belgesi Yayımlandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi resmi internet sayfaısndan 16 ile 17 Temmuz 2016 ve 23-24 temmuz tarihlerinde yapılacak olan bütünleme sınavlarına dair sınav giriş belgesi’nin yayımlandığına ilişkin duyuru yapıldı.


Sınav Giriş Belgesi’ni temin etmek isteyen öğrenciler “https://sinav.istanbul.edu.tr” adresinden Kullanıcı adı şifre ve sistem tarafından otomatik oluşturulan güvenlik kodunu doğru bir şekilde giriş yaptıktan sonra ilgili sınavlara ait sınav giriş belgesini temin edebilirler.

Telafi Sınavları

Telafi (bütünleme) sınavlarına, bitirme (final) sınavlarında FF, DD ve DC notu olan öğrenciler girebilir.
Telafi sınavı, Dersleri FF, DD ve DC olan öğrencilere otomatik olarak tanımlanır. Öğrencilerimizin herhangi bir başvuru yapma zorunluluğu yoktur.
DD ve DC notu olan derslerden telafiye giren öğrenci FF alırsa sınav notu FF olarak kalır.
DD ve DC derslerinizden telafi notu oluşmasını istemiyor iseniz lütfen o dersleri optiklerde işaretlemeyiniz.
 İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Tek Ders Sınavı 13 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak.  Sınavlar hakkında tüm gelişmeleri yakından takip edebilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

Kamupersoneli.net | Ankara