Sınavlar

Bayilik Sınavı Sonuçları Açıklanıyor

26 Mart 2016 tarihinde yapılan Bitki koruma ürünleri bayilik veya toptancılık sınavı sonuçları açıklandı mı?

26 Mart Cumartesi günü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sınavın cevaplı soru kitapçıkları asym.ankara.edu.tr ve tarim.gov.tr adreslerinden 28 mart 2016 tarihinde yayımlanmıştı.

Bitki Koruma Ürünleri Bayilik ve Toptancılık Sınav Sonuçları

Bitki koruma ürünleri bayilik ve toptancılık sınavının sonuçları bugün yani 18 Nisan 2016 tarihinde aday.ankara.edu.tr adresinden açıklanacak. Sınav hakkındaki tüm gelişmeleri kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim almak için kamupersoneli.net’in ücretsiz android uygulamasını google play üzerinden indirebilirsiniz.

 Bitki koruma ürünleri bayilik veya toptancılık sınavı Sınav Soruları ( Yorumları) 

Söz konusu sınavda adaylara 80 soru soruldu ve 100 dakika süre verildi. Sınavda yanlış verilen soruların doğrulara herhangi bir etkisi olmadı. Sınavda adaylara Mevzuat’dan 16 soru, Bitki Hastalıkları’ndan 16 soru, Bitki zararlıları’ndan 16 soru, Mücadele Metodları’ndan 16 Soru, Diğer Konulardan 16 soru soruldu. Sınava giren adaylar sınavla alakalı tüm tecrübelerini sayfanın altında bulunan yorum kısmından bizimle ve diğer ziyaretçilerle paylaşabilir.


DEĞERLENDİRME VE İTİRAZLAR
20- Adaylar, sınav sonuçlarını 18.04.2016 tarihinde aday.ankara.edu.tr internet adresinden öğrenebileceklerdir.
21- Sınavda yer alacak her soru, puan olarak eşit ağırlığa sahiptir.
22- Adaylar; sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlarını, soru ve cevap anahtarlarının asym.ankara.edu.tr internet adresinde yayımlanmasından itibaren en geç 3 (üç) iş günü içerisinde yazılı olarak doğrudan GKGM’ye yapabileceklerdir. İl müdürlükleri aracılığıyla yapılacak itirazlar bu süre içinde GKGM’ye ulaşamayacağı için dikkate alınmaz. İtirazlar ASYM’ye iletildikten sonra en geç 5 (beş) iş günü içerinde değerlendirme sonuçları GKGM’ye teslim edilecektir. Sınav sorularına itiraz dilekçelerinde GKGM’ye gelen evrak kayıt tarihi geçerli olacaktır.
23- Sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar, sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren en geç 5 (beş) iş günü içerisinde yazılı olarak doğrudan GKGM’ye yapılacaktır. İl müdürlükleri aracılığıyla yapılacak itirazlar bu süre içinde GKGM’ye ulaşamayacağı için dikkate alınmaz. GKGM bu itirazları ASYM’ye gönderecektir. ASYM itirazları kendisine ulaştıktan sonra 5 (beş) iş günü içerisinde inceleyip sonuçlandırarak GKGM’ye bildirecektir. Sınav sonuçlarına itiraz dilekçelerinde GKGM’ye gelen evrak kayıt tarihi geçerli olacaktır.
24- İtirazlara yönelik tüm sonuçlar adaylara GKGM tarafından bildirilecektir.
25- Adaylar, soru ve sonuçlara ilişkin itiraz başvurularını ASYM’ye bağlı Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası hesabına 20 TL (yirmi Türk Lirası KDV Dahil) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu ve itiraz konusu, kimlik ve iletişim bilgilerinin açıkça yazılı olduğu dilekçe ile GKGM’ye yapacaklardır.
26- Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar ile T.C. kimlik numarası, imza, adres ve banka dekontu olmayan dilekçeler ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.
27- Sınav takvimi ve uygulaması hakkında yukarıda belirtilen talimattaki hükümlere uymayan adayların, Sınav başvurularının kabul edilmesi, sınava alınması veya sınav sonuçlarının değerlendirilmesi mümkün olmayacaktır.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını ücretsiz indirerek, gündem gelişmelerinden, ekonomi haberlerinden, kamu sınavlarından ve çok daha fazlasından anında haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara