Sınavlar

Ehliyet Sınavı Soruları ve Cevapları Yayımlandı ( MTSAS 2016 2 )

Bu sene ikinci kez yapılan ehliyet sınavına ait soru ve cevaplar , Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi internet sayfasından yayımlandı.  MTSAS 2016 -2 öncesinde ve sonrasında sınava giren adayların yorumlarını toplamış ve sınav hakkındaki görüşlerine kamupersoneli.net olarak sitemizde yer vermiştik.

MTSAS 2 Sınav soruları ve cevapları Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfasından yayımlandı. Sınav soruları ve cevapları hakkındaki görüşlerinizi bu sayfanın altında bulunan yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce sınavda hatalı soru var mıydı? Sınavlar esnasında herhangi bir usulsüzlük ya da hatalı işleme rastladınız mı? 

2016 Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı Soru Kitapçıkları

2016 Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı  1. Grup Soru Kitapçığı için TIKLAYIN ( 2015 Yılı ve Daha önce Motorlu Taşıt Sürücü Kurslarına Kayıtlı Olan Kursiyerler için )

2016 Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı 2.Grup Soru Kitapçığı için TIKLAYIN (  2016 Yılından itibaren Motorlu Taşıt Sürücü Kurslarına Kayıtlı Olan Kursiyerler için )