Sınavlar

Halkbankası Personel Alımı Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

NOT: EDİTÖRYAL BİR HATA YÜZÜNDEN SEHVEN SONUÇLAR AÇIKLANDI OLARAK BAŞLIK ATILMIŞTIR. GEREKLİ DÜZENLEMELER YAPILDI. KAMUOYUNDAN ÖZÜR DİLERİZ

Halkbankası 19 Eylül 2016 tarihinde bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda 25 adet müfettiş, 475 uzman yardımcısı, 40 adet iç kontrolör ve 25 adet teknolojileri uzman yardımcısı olmak üzere toplamda 565 personel alımı yapılacağı belirtildi.  

Halkbankası 565 personel alımına ilişkin sınava başvurular 19 Eylül 2016 – 10 Ekim 2016 tarihleri arasında alınmıştı. 

Halkbankası Personel Alımı Sınavı Ne Zaman Yapıldı ?

Personel alımı sınavı banka tarafından gerçekleştirildi. Sınav 5 Kasım 2016 tarihinde İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Denizli, Antalya, Gaziantep, Erzurum, Trabzon, Samsun ve Kayseri illerinde gerçekleştirildi. Sınav iki oturum halinde uygulandı. 

Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ? 

Halkbankası 565 personel alımı sınav sonuçları ” http://sinav.ataaof.edu.tr/halkbank ” web adresi üzerinden açıklanacak. Sınav sonuçlarına itiraz edecek olan adaylar ise sınav sonuçları açıklandıktan itibaren 3 iş günü içerisinde Üniversiteye yapabilirler. 

Halkbankası 565 Personel Alımı Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız. ( Sınav sonuçları açıklandığında link aktif olacaktır. ) 


Tüm personel alımları, kamu haberleri, mülakat sonuçlarına ilişkin bilgilere ulaşmak için, mobil uygulamalarımızı kullanabilirsiniz. Uygulanan tüm kamu sınavları ve mülakatları kapsamında en güncel ve en doğru bilgilere bu sayede kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ya resmen sınavda ne yaptığmızı unutalım ki sınav sonuçlarına itiraz edemeyelim diye geçirilen bir süreç başka bi açıklması yok bu bekleyişin :-/

  2. Adamlar muhakkak çoktan mülakatA çağırmışlardır sınav sonuçlarını açıklamadan sınava giripte sonuç açıklanmadığı için insanlar birleşip mahkemeye verse bu bankayı öttürürler.