Sınavlar

Halkbankası Personel Alımına İlişkin Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

 SÜREÇ NASIL İLERLEMİŞTİ?

Halkbank tarafından 19 Eylülde verilen ilana göre, 25 müfettiş müfettiş yardımcısı, 475 uzman yardımcısı, 40 iç kontrolör yardımcısı ve 25 bilgi teknolojileri uzman yardımcısı olmak üzere toplamda 565 personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Sınava başvurular ise 19 Eylül-10 Ekim 2016 tarihleri arasında alınmıştı. 

SINAV NE ZAMAN YAPILDI?

Personel alım sınavı banka tarafından, 5 Kasım 2016 Cumartesi günü İstanbul Anadolu, İstanbul-Avrupa, Ankara, İzmir, Bursa, Denizli, Antalya, Gaziantep, Erzurum, Trabzon, Samsun ve Kayseri illerinde iki oturum halinde yapılmıştı.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

5 Kasım tarihinde yapılan sınavdan sonra , 8 Kasım tarihine kadar adaylara sınav sorularına itiraz etme hakkı verilmişti. Eğer sorulara itiraz eden yok ise ve ya kişi sayısı az ise Kasım ayı sonuna kadar sonuçlar açıklanacaktır. Sınav sorularına itiraz eden kişi sayısı eğer çok ise sonuçların açıklanması Aralık ay ortalarını bulacaktır. 

SONUÇLAR NEREDE AÇIKLANACAK?

Yazılı sınav sonucu Atatürk Üniversitesinin http://sinav.ataaof.edu.tr/halkbank internet adresi üzerinden ilan edilecektir. Adaylar, yazılı sınav sonucuna ilişkin itirazlarını, sonuçların yayınlandığı günü takip eden 3 (üç) iş günü içerisinde Üniversiteye yapabilirler. 

 

Bir Yorum

  1. sınava sorularına itiraz eden kişi sayısı az mı çok mu peki bunu öğrenebilir miyiz ? az ve çok neye göre az neye göre çok :D

  2. BIR SINAVI ACIKLAMAK BIR AYDAN FAZLA SURUYOR SANKI TEK TEK YAZILI KAGIDI OKUYORLAR

  3. NASA'ya eleman mi aliyoruz abilerim ablalarim, aciklayin artik makine okumuyor mu bu optikleri tek tek mi bakiyonuz ya ?