Sınavlar

LYS 2 Fen Bilgisi Saat Kaçta Başlayacak ? – 25 Haziran 2016 Cumartesi

LYS 2 Fen Bilgisi saat kaçta başlayacak ? Sınav kaç dakika sürecek ? Uygulanacak olan sınav hakkında tüm bilinmesi gerekenler ve daha fazlası kamu haber merkezi kamupersoneli.net’te… 

Bilindiği üzere Lisans Yerleştirme Sınavı her test için ayrı ayrı oturumlarda yapılmaktadır. Lisans Yerleştirme Sınavı Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulanmaktadır. 

Sınav Saat Kaçta Başlayacak Ne Kadar Sürecek ? 

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulanan Lisans Yerleştirme Sınavı 2 fen Bilimleri saat 10.00’da başlayacak. Sınavın ilk zamanlarında adaylar cevap kağıtlarını ve kitapçıklarını teslim edemeyeceklerdir. 

Sınav 135 dakika sürecek. Lisans Yerleştirme Sınavı Fen Bilimleri saat 12.15’de sona erecektir. Ayrıca bugün yani 25 Haziran 2016 tarihinde Yabancı Dil testide uygulanacak. Uygulanacak olan oturum ise saat 14.00’da başlayacak ve 135 dakika sürecektir. 

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri, KPSS haberleri ve daha fazlası kamupersoneli.net adresinde.Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilme fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net / ANKARA