Sınavlar

LYS Din Kültürü Ahlak Bilgisi Sınav Soruları Cevapları ve Yorumları 18 Haziran 2016

  Sosyal Bilimler 2016 LYS Din Kültürü Ahlak Bilgisi sınavı nihayet sona erdi. ÖSYM tarafından 18 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen LYS Din Kültürü Ahlak Bilgisi maratonu sonlandı. Sınava giren adaylar sınavın bilgiye dayaklı ve zor olduğunu söylediler. Peki size göre 2016 LYS Din Kültürü Ahlak Bilgisi sınavı kolay mıydı zor muydu?


Tüm yurt genelinde gerçekleştirilen Lisans Yerleştirme Sınavı Sosyal Bilimler derslerinden olan 
Din Kültürü Ahlak Bilgisi sınavına ait sorular cevaplar ve yorumlar ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.  ÖSYM tarafından 18 Haziran 2016 Cumartesi sabahında gerçekleştirilen 8 soru sorulan LYS Din Kültürü Ahlak Bilgisi bölümüne ait sorular ve cevaplar ÖSYM tarafından yayınlanır yayınlanmaz eş zamanlı olarak alttaki link aracılığı ile  burada bulabilisiniz. 

2016 LYS Din Kültürü Ahlak Bilgisi Soruları ve Cevapları (Link Aktif Değil)

Sınavda adaylara testinden 8 soru soruldu ve Felsefe sınavı ile birlikte 45 dakika süre verildi. Bir çok aday şimdi 2016 LYS Din Kültürü Ahlak Bilgisi sınavının kolay mı zor mu olduğunu tartışıyor ve bu sorunun cevabını arıyor.

2016 LYS Din Kültürü Ahlak Bilgisi sınavında Hatalı soru var mıydı? Hangi sorularda zorlandınız, hangileri çok kolay geldi? Sınav süresi sorular için yeterli oldu mu?

YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR.SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

Sizlerde konu hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve 2016 LYS Din Kültürü Ahlak Bilgisi sınav soruları hakkında yorum yaparak diğer yorum yapacak olan sınava giren arkadaşlarınıza fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Paylaşımlarınız ile diğer sınava giren arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz..

Sınava giren tüm adaylara kamupersoneli.net olarak geçmiş olsun diyor ve başarılar diliyoruz.

Bir Yorum

  1. Mantık soruları saçma sapandı
    Keza felsefe sorularıda zordu.Ne kadar uzun sorulardı.Hazırlayanlara ınsaf diyorum.

  2. Mantık soruları zordu psikoloji ve sosyoloji soruları çok uzundur ya oku oku başıma ağrılar girdi ne gerek var bukadar zorlamayı