Sınavlar

LYS Felsefe Sınav Soruları Cevapları ve Yorumları 18 Haziran 2016

Sosyal Bilimler 2016 LYS Felsefe sınavı nihayet sona erdi. ÖSYM tarafından 18 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştirilen LYS Felsefe maratonu sonlandı. Sınava giren adaylar sınavın bilgiye dayaklı ve zor olduğunu söylediler. Peki size göre 2016 LYS Felsefe sınavı kolay mıydı zor muydu?


Tüm yurt genelinde gerçekleştirilen Lisans Yerleştirme Sınavı Sosyal Bilimler derslerinden olan Felsefe sınavına ait sorular cevaplar ve yorumlar ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.  ÖSYM tarafından 18 Haziran 2016 Cumartesi sabahında gerçekleştirilen 24 soru sorulan LYS Felsefe bölümüne ait sorular ve cevaplar ÖSYM tarafından yayınlanır yayınlanmaz eş zamanlı olarak alttaki link aracılığı ile  burada bulabilisiniz. 

2016 LYS Felsefe Soruları ve Cevapları (Link Aktif Değil)

Sınavda adaylara Felsefe testinden 24 soru soruldu ve Din Kültürü Testi ile birlikte adaylara 45 dakika süre verildi. Bir çok aday şimdi 2016 LYS Felsefe sınavının kolay mı zor mu olduğunu tartışıyor ve bu sorunun cevabını arıyor.

2016 LYS Felsefe’de Hatalı soru var mıydı? Hangi sorularda zorlandınız, hangileri çok kolay geldi? Sınav süresi sorular için yeterli oldu mu?

YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR.SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

Sizlerde konu hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve 2016 LYS Felsefe sınav soruları hakkında yorum yaparak diğer yorum yapacak olan sınava giren arkadaşlarınıza fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Paylaşımlarınız ile diğer sınava giren arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz..

Sınava giren tüm adaylara kamupersoneli.net olarak geçmiş olsun diyor ve başarılar diliyoruz.

Bir Yorum

  1. hindistandaki dinlerden bahseden bi soru vardı ne yaptınız onu sihizm cayizm budizm taoizm seçenekler bunlardı