Sınavlar

Maliye Bakanlığı Personel Alım Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adaylar Açıklandı

Maliye Bakanlığı bünyesinde alınacak sözleşmeli çözümleyici-sistem programcısı sınavına katılmaya hak kazanan adaylara ilişkin duyuru yayınladı.Maliye Bakanlığı’nın konuya ilişkin duyurusu şöyle:
“Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 22-29/05/2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) KPSSP3 (B) puan türünden 60 (altmış) ve üzerinde puan almış olan adaylar arasından, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak istihdam edilmek ve tam zamanlı olarak çalıştırılmak üzere Sözleşmeli Çözümleyici-Sistem Programcısı pozisyonlarına atama yapabilmek amacıyla açılan ve 14/12/2016 tarihinde yazılı bölüm gerçekleştirilecek olan sınava yapılan başvurular incelenmiş olup toplam 15 aday sınava katılmaya hak kazanmıştır.

Sözleşmeli Çözümleyici-Sistem Programcısı sınavının yazılı bölümü 14/12/2016 tarihinde T.C. Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü Eğitim Salonu İlkadım Caddesi Dikmen Yolu G-H Blok Kat:1 06100 Dikmen-ANKARA adresinde yapılacaktır. (İrtibat Telefonu: 0 312 4151402 ) “Sınava Giriş Belgeleri” adaylara sınav günü sınav salonunda elden teslim edilecek olup adreslerine gönderilmeyecektir.

Adaylar, kimlik tespitinde kullanılmak üzere nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi gibi fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgesini sınavda yanlarında bulunduracaklardır. Sınav saat 10.00’da başlayacak olup adayların söz konusu sınav tarihinde en geç saat 09.30’da sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınav Komisyonu Başkanı
Hakan AY
Genel Müdür”


Kamu personeli alım ilanlarından, sözleşmeli personel alım ilanlarından, özel sektör personel alım ilanlarından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net‘in ücretsiz mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | ANKARA