Sınavlar

MEB KPSS Şartsız Lise Mezunu Personel Alımı Uygulamalı Sınavlar Başladı

 MEB KPSS Şartsız Lise Mezunu Personel Alımı Uygulamalı Sınavlar Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Foto Dizgi Operatörü Alımı uygulamalı sınavı hakkında bir duyuru yayımlamıştı. İlgili sınavlara katılacak ve başvuru şartlarını taşımayan adayların listesiyse 22 Ekim 2016 tarihinde yayımlandı. Bahsi geçen listeye göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ Sınavlar Çarşamba gününe kadar sürecek.

Sınavlarda başarılı olan adaylar Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde Foto Dizgi Operatörü ünvanı ile istihdam edilecek. 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda sınavın ÖLÇME, DEĞERLENDİRME VE SINAV HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EMNİYET MAHALLESİ MİLAS SOKAK NO:21 (KONYA YOLU ÜZERİ GAZİ HASTANESİ KARŞISI) 06500 TEKNİKOKULLAR / ANKARA adresinde yapılacağı bildirilmişti. Adaylar sınavlara girmeye başladı. Sınava girecek adaylara Q klavyeli bir dizüstü bilgisayar verilecek ve ilgili bilgisayar üzerinde çalışmaları talep edilecek. Bilgisayarlarda gerekli tüm yazılımlar bulunacak. Talep eden adaylara F klavye komisyon tarafından temin edilecek. Sınav sonucunda 6 asıl 12 yedek aday belirlenecek.