Sınavlar

Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) 2.Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı ( Diplomalar Ne Zaman Gönderilecek )

Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı.  Öğrenciler tarafından merakla beklenen 2.dönem sınav sonuçları açıklandı. Kamupersoneli.net olarak daha önceki haberlerimizde de belirttiğimiz üzere söz konusu sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sayfasından değil Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) internet sitesinden yayımlandı. Mesleki Açık Öğretim Lisesi resmi internet sitesinden yapılan duyuruyla 2. dönem sınav sonuçlarına göre mezun olan öğrencilerin diplomaları haziran ayı içerisinde gönderilecek.  Söz konusu Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2.Dönem Sınav Sonuçları Hakkında MAÖL resmi internet sitesinden yapılan duyuruya ve sınav sonuçlarına göz atmak için sayfanın altında bulunan sınav sonuçları linkine tıklayabilirsiniz.

Tüm Sınavların Sonuçları Açıklandı

19-20 Mart 2016 tarihinde yapılan tüm sınavların sonuçları MEB tarafından açıklanmış oldu. Bilindiği gibi 19-20 Mart 2016 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından  , Asli Öğretmenliğe Geçiş yazılı sınavı, MEB eğitim kurumları Müdür başyardımcılığı ve Müdür yardımcılığı, Açık Öğretim Lisesi 2.dönem sınavı,  Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem sınavı ve Açık Öğretim Ortaokul 2. dönem sınavları yapılmıştı. Söz konusu tüm sınavların sonuçları açıklandı.
 

Bir Yorum

  1. Defolun gidin.okuyodum yarım bıraktım.resmen soyuyonuz milleti.ve ne kadar zor açık lise.okumam daha iyi zaten bi bok olacamız yokk