Sınavlar

Müjdeli Haber MEB'den Geldi "PYBS başvuru süresi uzatıldı"

2016 Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı Başvuruları için kamupersoneli.net adresine gelen yoğun yorumları haberleştirmemizden kısa bir süre sonra MEB’den müjdeli haber öğrencilerimize geldi. Başvurulara yetişemeyen öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı başvuru sürelerinin uzatıldığını belirtti. Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde ;

2016 PYBS e-kılavuzuna göre başvurular, 21 Mart-8 Nisan 2016 tarihleri arasında okul müdürlükleri aracılığı ile e-okul sistemi üzerinden yapıldı. Ancak, yoğun talep üzerine öğrenci başvuru ve okul onay işlemleri 15 Nisan 2016 saat 17.00´ye kadar uzatılmasına karar verildi.

Kamupersoneli.net’in Haberinden Kısa Süre Sonra Başvurular Uzatıldı

Söz konusu habere gitmek için görsele Tıklayınız.
 

Kamupersoneli.net olarak değerli öğrencilerin yorumlarını haberleştirmiş ve sıkıntılarını dile getirmiştik. Başvuru işlemlerini zamanında yapamayan öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) müjdeli haberi geciktirmedi ve haberi yapmamızın kısa bir süre sonrasında söz konusu duyuru Bakanlığın resmi internet sayfasından yayımlandı. 

Milli Eğitim Bakanlığı PYBS Başvuruları İçin Müjdeli Haberi Verdi

2016 Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı Başvuruları 21 Mart 2016 tarihinde başlamış ve 8 Nisan 2016 tarihinde sona ermişti. 2016 Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı Başvuruları okul müdürlükleri aracılığı ile e-okul sistemi üzerinden yapılmıştı. Söz konusu başvuruları yerine getiremeyen değerli öğrenciler başvurular için son tarih 15 Nisan 2016 olarak belirlendi. 15 Nisan 2016 saat 17:00’a kadar başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kamu Haberlerinin doğru ve tarafsız sesi Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden her yerde haberdar olabilirsiniz. Kamupersoneli.net ‘in ücretsiz uygulamasını google play üzerinden indirebilirsiniz. Değerli ziyaretçilerimiz sizlerin yorumları bizim için çok önemli , öneri ve şikayetlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmından bize iletebilirsiniz.