Sınavlar

Polis Akademisi Başkanlığı FYO Eğitim Sonu Bitirme Sınavı Sonuçları Duyuruldu

Polis Akademisi Başkanlığı resmi web adresinde, Fakülte ve Yüksekokulları (FYO) Eğitim Sınavı Bitirme Sonuçları açıklandı.

Eğitimini tamamlayıp mezun olan adayların sınavları 29 Mart 2017 tarihinde Polis Akademisi başkanlığı Anıttepe Başkanlığı’nda yapılmıştı.

Polis Akademisi Başkanlığı sınav duyurusunu şu şekilde duyurmuştu;

” Üniversitelerinden mezun olmuş, mesleki eğitimini ve uygulamalı kamp eğitimini bitiren öğrencilere yönelik 29 Mart 2017 tarihlerinde Polis Akademisi Başkanlığı Anıttepe Kampüsünde saat 14.00’da eğitim sonu sınavı yapılacaktır. Sınava katılacak öğrenciler hem öğrenim gördükleri okullara hem de başvuru esnasında Polis Akademisi Başkanlığı FYO Şube Müdürlüğüne birer adet noter onaylı Üniversite diploma veya geçici mezuniyet belgesi örneği ve mezuniyet işlemlerinin başlatılmasını belirtir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

03/06/2015 tarihli ve 29375 sayılı Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru Ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliğinin 9. maddesi (1) inci bendinde belirtilen mazeretler dışında herhangi bir nedenle sınava katılmayanlar, hak iddiasında bulunamayacaklardır.

Önemle duyurulur. “

2017 Polis Akademisi FYO Eğitim Sonu Bitirme Sınavı Sonuçlarına ulaşmak için TIKLAYIN.

Kamupersoneli.net