Sınavlar

PTT Personel Alımı Sözlü Sınav Süreci Devam Ediyor

 PTT Personel Alımı İçin Sözlü Sınav Aşaması Devam Ediyor .


Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) Personel alımı için kısa zaman önce ilana çıkmış ve bahsi geçen personel alımı için adayların büyük ilgisiyle karşılaşmıştı. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sözlü sınav aşamalarına geçildi.

11 Mayıs 2016 tarihinde PTT resmi internet sayfasında yayımlanan listedeki adaylar, 13 Mayıs 2016 tarihinde sözlü sınav yer ve tarihlerini öğrenmişti.

Sözlü Sınavlar 4 Haziran’a Kadar Devam Edecek

Sözlü sınav aşamaları 23 Mayıs 2016 tarihinden itibaren başladı ve 4 Haziran 2016 ‘ya kadar sözlü sınavlar devam edecek.  

PTT Sözleşmeli Personel alımı için başvurular PTT resmi internet sitesi üzerinden 4-8 Mayıs 2016 tarihinde yapılmıştı.

PTT Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alım İlanı Vermişti?

 PTT , Devlet Personel Başkanlığı ile kendi resmi internet sayfasından yayımladığı personel alımı ilan duyurusunda ; Avukat, Mimar, Mimar (İç Mimar), Mühendis (Bilgisayar, Elektrik, İnşaat ve Harita), Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Endüstri Mühendisliği Mezunu), Gişe ve Büro Görevlisi (Grafik Tasarım), Gişe ve Büro Görevlisi (Görsel Sanatlar), Gişe ve Büro Görevlisi (Medya), Gişe ve Büro Görevlisi (Radyo-Tv-Sinema), Gişe ve Büro Görevlisi (Arapça Bilen), Gişe ve Büro Görevlisi (Çince Bilen), Gişe ve Büro Görevlisi (Fransızca Bilen), Gişe ve Büro Görevlisi (İspanyolca Bilen), Tekniker (Bilgisayar, Elektrik, Makine, İnşaat ve Harita), Dağıtıcı alımı yapacağını duyurmuştu.

Sözlü sınav aşamalarına giren tüm adaylara sınavlarında ve gelecek meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi ve tek lideri kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara