Sınavlar

Şırnak Valiliği Bekçi Alımı Sözlü Sınav Sonuçları Açıklanıyor

Şırnak Valiliği ve Kaymakamlıkları Bekçi Alımı Sözlü Sınav Sonuçları Açıklanıyor. İçişleri Bakanlığı bir çok şehir için bekçi alımı ilanlarına geçen ay çıkmıştı ve söz konusu alımlar için başvurular kısa zaman önce sona erdi. Bekçi alımı yapan valiliklerden birisi de Şırnak Valiliği’ydi. Şırnak Valiliği ve Kaymakamlıkları Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı kapsamında 715 personel alımı yapacak. 7 Mayıs 2016 tarihinde yapılan sözlü sınavların sonuçları gün içerisinde açıklanacak. Söz konusu sözlü sınav sonuçlarından sonra adayları yazılı sınav aşamaları bekliyor. 


Peki Bundan Sonrası…

Yazılı sınav 14 Mayıs 2016 tarihinde adaylara belirtilen kaymakamlık binaları ve sınav salonlarında yapılacak ve yazılı sınav sonuçları aynı gün içerisinde kaymakamlıklar ve valilik tarafından ilan edilecek. Sınav sonuçlarına itiraz için adayların 2 günü bulunuyor. Sınav sonuçlarının ilanından sonra 15 ve 16 Mayıs tarihlerinde adaylar sonuçlara itiraz edebilecekler. Başarılı adayların istihdam edilebilmeleri için sağlık raporlarının teslim tarihi ise 18-25 Mayıs 2016 tarihleri arasında olacak.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri ve daha fazlası kamu personeli sitesinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve son dakika haberlerinden her yerde haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Sınav sonuçu açıklanıyor yazmışsınız hala açıklandığı yok