Sınavlar

TEOG 1.Dönem Matematik Sınav Soruları,Cevapları ve Yorumları

Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan, TEOG sınavının 2016 1.dönem 1.oturumları 23 Kasım’da başladı. Öğrenciler ilk önce Türkçe sınavına girdiler. Türkçe sınavından sonra Metamatik sınavı yapıldı. Sınavda Matematik dersinden 20 soru soruldu ve 40 dakika verildi.

Matematik sınav sorularını tartışıyoruz. Sizce Matematik soruları kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi sorularda zorlandınız? Sorular beklediğiniz gibi miydi?

TEOG sınavına giren öğrencilerin sınav hakkındaki görüşlerini alıyoruz. Sizler de TEOG sınavı hakkındaki yorumlarınızı bizimle ve sınava giren diğer öğrencilerle paylaşabilirsiniz.

TEOG Matematik sınav sorularıyla ilgili görüşlerinizi, sayfanın altında yer alan yorumlar bölümden bizimle ve diğer öğrencilerle paylaşabilirsiniz.

TEOG 2016/1.Dönem sınavlarının ilk oturumlarının son sınavı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden yapılacak. Sınav 11.20’de başlayacak. Öğrencilere 20 soru sorulacak ve 40 dakika sürecek. Sınava girecek öğrencilere başarılar diliyoruz…

Kamu haberlerinden, sınav haberlerinden, sınav sonuçlarından, MEB duyurularından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in ücretsiz mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net|ANKARA

Bir Yorum

  1. Matta bi soru vardı kok27 felan vardı cevabını bilen veya ne yaptınız

  2. Beyler sulama sorusu 18 olcak eminim. Birde Türkçede unutmak la ilgili soru d birde yazım yanlışı ile ilgili soru a olacak

  3. Matematikteki soruda kok 27 bes ve 6 arasi (5.18) 9-5,18=3 ve dort arasi bi sayı yani 3,82

  4. Kök 27 sorusu: kök 27 yaklaşık 3.8 sayı eder. 9 dan geriye gelirseniz 5 ve 6 arası olur. 0 dan gelse 3 ve 4 olur. Cevap 5 ve 6 olacak

  5. Kök 27 sorusu çok değişik bir tarzda sorulmuş.5ile 6 şıkkı çok çeldirici idi