Sınavlar

TEOG Deneme Sınavı PDF'leri Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı Resmi İnternet Sayfasından 8.Sınıf Değerlendirme Sınavı Duyurusu yapıldı.Teog 4.Değerlendirme sınavı PDF’leri yayımlandı.  Buna göre Türkçe Değerlendirme sınavı, Matematik Değerlendirme Sınavı, Fen Değerlendirme sınavı, T.C İnkilap Tarihi ve Atatürkçülük Değerlendirme Sınavı, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Değerlendirme Sınavı, İngilizce Değerlendirme sınavı MEB resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı. Söz konusu değerlendirme sınavlarının cevap anahtarı da az önce yayımlandı.

T.C Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursları sayfasından söz konusu dosyaları ücretsiz olarak indirebilirsiniz. PDF dosyalarını bilgisayarınızda açabilmek için PDF programına ihtiyacınız bulunmaktadır. Söz konusu PDF programını Adobe’nin resmi internet sayfası üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

Kamu haberleri, gündem haberleri , sınav duyuruları ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip edebilirsiniz. Kamupersoneli.net gündem haberleri, kamu haberleri, sınav duyuruları ve daha fazla haber hakkında ziyaretçilerini bilgilendirmek için bir uygulama geliştirdi.