Sınavlar

TUDEM Sınavı Hafta Sonu Yapılacak

TUDEM Türkiye Genel Yönlendirme sınavının ilki 16 ocak 2016 tarihinde gerçekleşti. Sınavın ikincisi için başvurular kısa bir süre önce sona erdi ve sınav heyecanı öğrencileri şimdiden sarmaya başladı. TUDEM Türkiye genel yönledirme sınavının ikincisi 9 Nisan 2016’da yapılacak ve sınav için sadece 2 gün kaldı. TUDEM yönlendirme sınavına 3.sınıf öğrencileri saat 10:00’da girecekler, 4. , 5.,6.7, ve 8.sınıf öğrencileri ise saat 14:00’da TUDEM heyecanını yaşayacaklar. TUDEM sınavlarında 3.sınıf öğrencilerine Matematik testinde 18 soru, Türkçe testinde 17 soru, Fen ve Teknoloji testinde 10 soru soruluyor. 3.Sınıf öğrencilerine ingilizce testinde 5 soru ve hayat bilgisi testinde 10 soru soruluyor. TUDEM Yönlendirme sınavı türkiye genelinde aynı saatte başlıyor ve 3.sınıf öğrencilerinden, 8.sınıf öğrencilerine kadar bir yelpazede gerçekleşiyor.


TUDEM Yönlendirme sınavı Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, İngilizce, Hayat bilgisi derslerini içerecek. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileriz. TUDEM sınav ücretlerinin yüksek olduğu yönünde çok fazla yorum internet sayfamıza yapılıyor. Sizce TUDEM sınav ücreti pahalı mı? , yoksa böyle bir sınav için uygun mu? , TUDEM sınavları hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz…

Kamupersoneli.net sitesi kamu haberlerini, gündem haberlerini, ekonomi haberlerini kısacası Kamuyu ilgilendiren her türlü gelişmeyi takip eder ziyaretçilerine bu haberleri tarafsız bir biçimde servis eder. Kamupersoneli.net sitesinin android uygulamasını cep telefonuna indiren ziyaretçiler gelişmelerden anında her yerde haberdar olur ,  haberleri kaçırmaz.Kamupersoneli.net forumlarını ziyaret ederek , diğer ziyaretçilerle iletişime geçebilirsiniz.

Kamu Personeli | Ankara

Bir Yorum

  1. 9 Nisan Cumartesi 3. Sınıflar
    A KİTAPÇIĞI CEVAP ANAHTARI
    Genel Yetenek Testi: C A A D C A A D A B D C C B B C B B C D

    Türlçe Testi : C B D A B D C A D B

    Matematik Testi : D B B A B C D B B A

    Fen Bilimleri Testi : C D B A B D C D

    Hayat Bilgisi Testi : D C C B D A B

    İngilizce Testi : C C D B A

  2. 9 Nisan Cumartesi 3. Sınıflar
    B KİTAPÇIĞI CEVAP ANAHTARI

    Genel Yetenek Testi: D C B B C B B C C D B A D A A C D A A C

    Türlçe Testi : B D A C D B A D B C

    Matematik Testi : A B B D C C A B B D

    Fen Bilimleri Testi : D C D B A B D C

    Hayat Bilgisi Testi : B A D B C C D

    İngilizce Testi : A B D C C

  3. 9 Nisan Cumartesi 3. Sınıflar
    CEVAP ANAHTARI DÜZELTME
    A Kitapçığı Matematik Testi 5. Sorunun Cevabı "C" şıkkıdır.