Sınavlar

Yargıtay Başkanlığı Şoför Alımı Uygulamalı Direksiyon Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

Bilindiği gibi Yargıtay Başkanlığı Kasım ayında bir ilanını yayınlamıştı. Yayınlanan ilanda Yargıtay Başkanlığı kendi bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İlanda 60 Zabıt Katibi, 15 hizmetli ve 20 şoför personel alımı yapılacağı belirtildi. İlana başvurular 21 Kasım 2016 ile 25 Kasım 2016 tarihleri arasında alındı.  

İlgili ilanın başvuru sonuçları ise 7 Aralık 2016 tarihinde açıklandı. Başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından uygulama sınavlarına ilk olarak zabıt katibi alımı için başlandı. Zabıt katibi uygulamalı sınavlarının ardından şoför alımı için uygulamalı direksiyon sınavları uygulanmaya başlandı. Uygulamalı sınavlar 24 Aralık 2016 tarihinde başladı ve 25 Aralık 2016 (Pazar) tarihinde de devam ediyor. 

Uygulamalı Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

Yargıtay Başkanlığı zabıt katibi alımı ve şoför alımı uygulama sınavlarının sonuçları Yargıtay Başkanlığı’nın resmi web adresi (www.yargitay.gov.tr) üzerinden yayınlanacak. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında herhangi bir açıklama bulunmamaktadır. 
 

Bir Yorum