Soru Önergeleri

Askeri Birliklerde Yaşanan Gıda Zehirlenmeleri TBMM'de Soru Önergesi Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer tarafından 2016 ve 2017 yıllarında askeri birliklerde yaşanan gıda zehirlenmelerine ilişkin Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a bir soru önergesi veridi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a verilen soru önergesinin detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

SORU ÖNERGESİ DETAYLARI

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer verdiği soru önergesinde “Sorularımın Anayasanın 98. ve TBMM İçtüzüğünün 96 ve 99. maddeleri uyarınca Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından yazılı olarak yanıtlandırılmasını arz ederim.” ifadelerine yer verdi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer soru önergesinde 2016 ve 2017 yıllarında askeri birliklerde gıda zehirlenmesi şikayeti ile hastanelere başvuranların sayısını ve bu sebepten dolayı vefat edenlerin olup olmadığını sordu. Ayrıca CHP Milletvekili Gürer soru önergesinde konu ile ilgili olarak bir denetimin söz konusu olup olmadığını da sordu.

SORU ÖNERGESİNE YANIT GELMEDİ

Verilen soru önergesi Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından henüz yanıtlanmadı ancak soru önergesi yanıtlandığında ziyaretçilerimizi sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER