Soru Önergeleri

Toplum Yararına Programlar Kapsamında Kaç Kişi İstihdam Edildi?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan tarafından bir soru önergesi verildi. Verilen soru önergesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na Toplum Yararına Programlar kapsamında kaç kişinin istihdam edildiği soruldu. 

Söz konusu soru önergesi 14 Şubat 2017 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yanıtlandı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan verdiği soru önergesinde, “Aşağıda belirtilen sorularımın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını hususunu; Anayasanı 98. ve İçtüzüğün 96. ve 99. maddeleri gereğince saygılarımla arz ederim.” ifadelerine yer verdi. 

SORU ÖNERGESİ

Yukarıda da belirttiğimiz üzere verilen soru önergesi Çalışma Bakanı Müezzinoğlu tarafından yanıtlandı. Bakan Müezzinoğlu soru önergesinin cevabında “2016 yılında TYP uygulamalarına devam edilmiş,uygulanan 3.372 programdan 91.895’i erkek, 81.100’ü kadın olmak üzere toplam 172.995 işsiz faydalanmıştır.” dedi.

SORU ÖNERGESİNİN CEVABI

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER