Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Akdeniz Üniversitesi 75 Kamu Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü, geçtiğimiz günlerde bir ilan yayımlayarak en az lise mezunu 75 sözleşmeli hemşire alacağını duyurdu. 

Başvurular Sona Eriyor !

Akdeniz Üniversitesi personel alım ilanına başvurular, bugün (9 Ağustos) mesai bitimine kadar, http://personel.akdeniz.edu.tr adresinde bulunan örnek başvuru dilekçesi, İş Talep Formu ve istenilen belgeler ile birlikte Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Müdürlüğüne şahsen yapılacak.

Kimler Başvurabilir?

* Türk vatandaşı olan, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyan, erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olan, 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve Gece Nöbeti tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmayan, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olan adaylar başvuru yapabilecek.

İstenen Belgeler:

* Nüfus cüzdanı fotokopisi

* 1 adet fotoğraf

* Öğrenim Belgesi

* KPSS Sonuç Belgesi

* 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinin 7.fıkrası uyarınca “53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek … akıl hastalığı … bulunmamak.” şartını gösterir psikiyatri raporu.( Göreve başlayacak olanlar için geçerlidir.)