Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Edirne İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alım İlanı Başvuruları Başladı

Edirne İl Özel İdaresi, yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan pozisyonlarda görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını açıklamıştı. 

Edirne İl Özel İdaresi tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular başladı. İlan ile ilgili detaylar şu şekilde, 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* İnşaat Mühendisi (2 kişi), Makine Mühendisi (1 kişi), Elektrik Mühendisi (1 kişi)

BAŞVURU İÇİN GENEL ŞARTLAR

* 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak ve askerlikte en az bir yıl tecilli olmak veya askerliğini yapmış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Görevini yapmasını engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya özrü bulunmamak. Başka kurumlara karşı mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak.Atanacağı pozisyon için belirtilen öğrenim şartlarına haiz olmak. Herhangi bir sosyal güvenlik kuruluşundan emekli olmamak. Daha önce çalıştığı kurum ve kuruluşlardan disiplin cezası almamış olmak. Sağlık açısından herhangi bir rahatsızlığı olmamak, çalışma şartlarına uygun olmak. Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak. İl Özel İdaresince yapılacak olan sözlü sınavda başarılı olmak. İlimizde, şantiye ve her türlü arazi şartlarında çalışmayı ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 5. Maddesinde “İl Özel İdaresinin görev alanı il sınırlarını kapsar” hükmüne istinaden İlimize bağlı 8 ilçenin herhangi birinde İl Özel İdaresince gerek görülmesi halinde çalışmayı kabul ve taahhüt etmek.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRECİ

* * Edirne İl Özel İdaresi sözleşmeli personel alım ilanına başvurular Edirne İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. 

* Edirne İl Özel İdaresi tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular  31 Temmuz 2017 tarihinde başladı ve 4 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecektir.