Sözleşmeli Personel Alım İlanları

İçişleri Bakanlığı 1545 Memur Alımı Mülakat Konuları

Bilindiği gibi İçişleri Bakanlığı 1545 memur personel alımı başvuru sonuçları 26 Mayıs 2017 tarihinde açıklandı. Başvuru sonuçlarının açıklanması ile mülakata katılacak olan adaylar belirlenmiş oldu. Mülakata katılacak olan adayların bu süreçte ne yapacağını “İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Mülakatına Çağrılan Adaylar Ne Yapacak?” başlıklı haberimizde ziyaretçilerimizle paylaştık.

GİRİŞ SINAVI

İçişleri Bakanlığı 1545 memur personel alımı Adaylar 27 Mayıs Cumartesi ve 28 Mayıs Pazar günlerinde de başvuru belgelerini İl Yazı İşleri Müdürlüklerine teslim edebileceklerdir.

Mülakatlar bölgesel olarak 7 ilde 3 Temmuz 2017 tarihinde eş zamanlı olarak başlayacaktır. Sınavlar il gruplarına göre belirlenmiş sınav yerindeki bölgesel sınav 7 komisyonlarınca yapılacaktır.

GİRİŞ SINAVI KONULARI

Ayrıca İçişleri Bakanlığı 1545 personel alımına başvuru yapan adaylar söz konusu mülakatta hangi konulardan soruların geleceğini merak ediyorlar. İçişleri Bakanlığı 1545 personel alımı mülakat konularını Kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz;

“Genel Yetenek, Genel Kültür, Anayasa, İdare Hukuku, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile İçişleri Bakanlığının görev alanına giren konular.”

Bir Yorum

  1. Bu nedir ya adam zaten 85 90 almis . hala sinav genel kultur genel yetenek dio ya dalga gecer gibi.

  2. Dun basvuruyu yaptim sacma sapan ugrastirdilar mulakatlari nasil birezalet olcak acaba