Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KOSGEB 48 Sözleşmeli Personel Alım İlanı İçin Başvuru Süresi Sona Eriyor

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), yayımladığı iki farklı ilan ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuştu. 

KOSGEB tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanına başvuru süreci sona eriyor. İşte detaylar,

KOSGEB ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

* Uzman Yardımcısı (40 kişi)

* Bilişim Personeli (8 kişi)

GENEL ŞARTLAR

* Uzman Yardımcılığı kadrosuna başvuru yapacak adaylar için; T.C. Vatandaşı olmak * Kamu haklarından mahrum bulunmamak.18 yaşını bitirmiş ve Giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. Askerlikle ilgisi bulunmamak; askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş, yedek sınıfa geçirilmiş veya muaf olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak. KPSS sınavında 10’uncu maddede belirtilen puan türlerinde, 2017 yılında asgari 70 (yetmiş) puan almak.

*  Bilişim Personeli kadrosuna başvuru yapacak adaylar için; Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel şartları haiz olmak. Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bu belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmak. Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak. Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri zorunludur. Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise askerlik hizmetini yapmış veya ertelenmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak. Hizmetin gerektirdiği niteliklere, muhakeme yeteneğine ve temsil kabiliyetine sahip, yoğun iş temposuna ayak uydurabilen ve takım çalışmasına yatkın olmak. Güvenlik soruşturması ve Arşiv Araştırması sonuçları olumlu olmak. 

BAŞVURU SÜRECİ

* KOSGEB tarafından yayımlanan Uzman Yardımcılığı ve Bilişim Personeli alım ilanlarına son başvuru tarihi 8 Ağustos olarak açıklanmıştır.