Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KOSGEB Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu.

KOSGEB sözleşmeli personel alım ilanına başvurular, 10 Temmuz 2017 tarihinde başladı ve 8 Ağustos 2017’ye kadar devam edecek. KOSGEB personel alımı başvuru şartları neler? İşte detaylar:

Alınacak Personel:

* Bilişim Personeli (8)

KOSGEB personel alım ilanına;  Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde yer alan şartlara haiz olan, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan, (b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan

Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunan, erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise askerlik hizmetini yapmış veya ertelenmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olan, güvenlik soruşturması ve Arşiv Araştırması sonuçları olumlu olan adaylar başvuru yapabilecek.

Başvuru İçin Hangi Belgeler Gerekli?

* Fotoğraflı Başvuru Formu

* Lisans diploması veya okul çıkış belgesinin aslı veya noter onaylı sureti

* Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge

* Son altı ay içinde alınmış Adli Sicil Belgesi

* Detaylı Özgeçmiş

* 2016 veya 2017 KPSSP3 sınav sonuç belgesi

Başvurular Nereden Yapılacak ?

Başvurular, 10.07.2017 – 08.08.2017 tarihleri arasında www.kosgeb.gov.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu’nun doldurulmasından sonra fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle istenilen belgelerle birlikte KOSGEB Başkanlık Binası (Harman Mah. Abdülhak Hamit Cad.No:66 P.K:06260 Altmışevler / MAMAK / ANKARA ) adresine teslim etmek suretiyle yapılacak.