Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Savunma Sanayi Müsteşarlığı 67 Sözleşmeli Memur Alıyor! (Kimler Başvurabilir?)

Savunma Sanayi Müsteşarlığı yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere sözleşmeli memur alımı yapacağını açıklamıştı. 

Savunma Sanayi Müsteşarlığı tarafından yayımlanan ilana başvurular devam ediyor. İşte detaylar,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Proje Mühendisi (55 kişi), Proje Asistanı (7 kişi), Yönetici Asistanı (5 kişi)

BAŞVURU ŞARTLARI

* Proje Mühendisi Kadrosu için; Üniversitelerin belirtilen bölümlerinden mezun olmak. 22-29 Mayıs 2016 ve 21-28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS) birinden KPSS P(1) puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak. Son müracaat tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde Yabancı Dil Sınavı (YDS)’den İngilizce alanında en az 70 (yetmiş) puan almış olmak. 

* Proje Asistanı Kadrosu için; Üniversitelerin belirtilen bölümlerinden mezun olmak. 22-29 Mayıs 2016 ve 21-28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS) birinden KPSS P(1) puan türünden en az 65 (altmışbeş) puan almış olmak. Son müracaat tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde Yabancı Dil Sınavı (YDS)’den İngilizce alanında en az 60 (altmış) puan almış olmak. 

* Yönetici Asistanı Kadrosu için; Üniversitelerin belirtilen bölümlerinden mezun olmak. 22-29 Mayıs 2016 ve 21-28 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS) birinden KPSS P(3) puan türünden en az 60 (altmış)  puan almış olmak. Son müracaat tarihi itibariyle son iki yıl içerisinde Yabancı Dil Sınavı (YDS)’den İngilizce alanında en az 50 (elli) puan almış olmak. 

BAŞVURU EVRAKLARI

* Özgeçmiş, Son 6 aya ait 4,5×6 ebadında vesikalık fotoğraf, Öğrenim belgesi ve Yükseköğretim Kurulu denkliği belgesi, Uluslararası geçerliliği olup, dil yeterliliği bakımından YDS seviyesine denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen puanla başvuruda bulunulması halinde ilgili belge

BAŞVURU ŞEKLİ

* Adaylar başvurularını; Müsteşarlığın internet adresindeki (www.ssm.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak başvurularını yapabileceklerdir.

BAŞVURU SÜRECİ

* Savunma Sanayi Müsteşarlığı, tarafından yayımlanan sözleşmeli memur alım ilanına son başvuru tarihi 28 Ağustos olarak açıklanmıştır.