Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Kamu Personeli Alıyor (Kimler Başvurabilir?)

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde bir ilan yayımlayarak  belirtilen nitelik ve sayıda İdari Hizmet Sözleşmeli (İHS) “Mühendis” alınacağını duyurdu.

İlana Başvurular Devam Ediyor !

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular, 1 Ağustos 2017 tarihinde başladı ve 25 Ağustos 2017’ye kadar devam edecek. Adayların başvuruları, Genel Müdürlüğün resmi internet sitesi üzerinden yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personel alım ilanına başvuru yapacak adayların; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak, En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının veya bunlara denkliği kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümünden mezun olmak ve 2016-2017 KPSS P-3 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak. İngilizce dilinden, (2013, 2014, 2015, 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (e-yds dahil) başvuru tarihi itibariyle en az (C) düzeyinde puan almış olmak şartlarını taşımaları gerekiyor.

Başvuruların Değerlendirilmesi

Başvurusu kabul edilenlerden beyan ettikleri bilgi ve belgelerin aslı daha sonra istenecektir. Güvenlik soruşturması olumsuz neticelenen ve/veya başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu anlaşılan veya başvurusu kabul edilenlerden istenilen belgeleri ibraz edemeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, yerleştirmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacak.

Genel Müdürlük tarafından belirtilen nitelikteki İdari Hizmet Sözleşmeli personel alımı ile ilgili her türlü duyuru Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün resmi internet sayfasında yayımlanacak.

 Başvuru sahiplerince, başvuru işlemlerinin başlamasından Genel Müdürlük tarafından göreve başlatmaya ilişkin tebligat işlemleri tamamlanıncaya kadar herhangi bir hak veya alacak talebinde bulunulamaz.