Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) 200 Personel Alımına Başvurular Nasıl Yapılacak?

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), personel alımı yapılacağı zamanın Tarım Bakanı Faruk Özlü tarafından duyurulmuştu. Beklenen ilan geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

Yayımlanan ilan ile 200 sözleşmeli personel alımı için yazılı ve sözlü, yazılı aşaması 10 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan, Denetçi, Uzman, Mütercim ve Destek Personeli Seçme Sınavı yapılacağı duyuruldu.

TKDK Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

TKDK personel alım ilanına başvurular, 5 Ağustos 2017 tarihinde başladı ve 9 Ağustos 2017 tarihine kadar , yukarıda belirtilen koşulları taşımak şartıyla; http://www.tkdk.gov.tr internet adresinden ulaşılacak başvuru formunun elektronik ortamda doldurulması suretiyle yapılacak.

Adayların mezun oldukları bölüme uygun tek başvuru kodunu seçme ve en fazla 5 (beş) hizmet birimini tercih etme hakkı var.

İsteyen adaylar “Tercih ettiğim Hizmet Birimlerine yerleştirilememem durumunda Kurumunuzun takdir ettiği diğer herhangi bir hizmet birimine yerleştirilmek istiyorum.” seçeneğini işaretleyebilirler. Başvuru işlemini tamamlamak için “Kaydet” butonuna basarak Başvuru Formunun çıktısı alınmalıdır.

İstenen Diğer Belgeler

Aday Bilgi Formu’nun çıktısı, Öğrenim diploması ya da mezuniyet belgesinin aslı veya tasdikli sureti, açıktan alıma başvuracak adaylar için 2016 KPSS Sonuç Belgesinin çıktısı, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası beyanı, erkek adaylar için askerlik durumu ile ilgili beyan, son altı ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, özgeçmiş Formu, kamudan /Açıktan Denetçi, Uzman ve Mütercim Pozisyonlarına başvuran adaylar için; Yabancı dil düzeyini gösterir belge.

Başvuru İçin Genel Şartlar

* Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

* Kamu haklarından mahrum bulunmamak

* 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak

*  Erkek adaylar için; askerlik durumu itibariyle,Askerlikle ilgisi bulunmamak,Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut erteletmiş veya yedek sınıfta geçirmiş olmak

* 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak

* Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak