Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Adalet Bakanlığı Lise Mezunu Sözleşmeli İKM Alımı Başvuruları Nereden Yapılacak?

 Adalet Bakanlığı Lise Mezunu İKM Alımı Başvuruları Nereden Yapılacak?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 3 bin 258 İnfaz Koruma Memuru alımı yapacak. Lise ve dengi okullardan mezun adayların başvuruda bulunabileceği alımlar hakkında tüm detaylar kamu haberlerinin tek ve en doğru sitesinde. Adalet Bakanlığı’na bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün sözleşmeli personel istihdamına ilişkin ilk haberi kamupersoneli.net olarak sizlere çok önceden duyurmuştuk.

Adalet Bakanlığı 3 Bin 721 Sözleşmeli Personel İstihdam Edecek

Kısa süre önce CTE resmi internet sayfasından çıkılan ilana göre ; Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine 3.258 infaz ve koruma memuru, 201 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi), 63 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 49 teknisyen, 121 destek personeli (şoför), 14 destek personeli (aşçı), 15 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere 3.721 kişilik bir alım yapılacak.

Başvurular 19 Eylül 2016’da Başlıyor

Peki Başvurular Nereden ve Ne Zaman Yapılacak? Adalet Bakanlığı Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memuru alımı için başvurular 19 Eylül 2016 Tarihinde başlayacak. Adayların halk arasında gardiyan olarak bilinen asıl adı İnfaz ve Koruma memuru olan pozisyonlara başvuruda bulunabilmesi için; 18 Yaşını doldurmuş olması, aşağıdaki ilanda belirtilen kilo ve boy oranına sahip olması, KPSS 2016, önlisans ve ortaöğretim için KPSS 2014 ‘den en az 70 puan almış olması gibi şartlar gerekiyor. Başvuru işlemlerinin nereden yapılacağına ve diğer tüm detaylara sayfanın altında bulunan haber linkine göz atarak ulaşabilirsiniz. Bu tür kamu personeli alımlarından herkesten önce haberdar olabilmek için kamu personeli mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.
 

Bir Yorum

  1. 2016 önlisans düzeyinde kpss sınavına girecek olanları da göz önünde bulundurun lütfen ki, bizde bu alımları degerlendirebilelim.

  2. ınfaz koruma memurrlugu kpss p3 ve 50 puan ıle alımlar olsun

  3. Arkadaslar bildigim kadarıyla yardimci olmak istedim. 2014 ve 2016 kpss puanları geçerli en az 70 puan almak gerekiyor. Ewet bayanlarda girebiliyor yaş sınırı 30. Hangi ilde girmek istiyorsanız oradaki adliyeden başvurunuzu yapabiliyorsunuz. Allah herkesin gönlüne göre wersin

  4. Sayın yetkililer 2016 kpssye yeni gircez biz ortaogretimden gardiyan alimlarini kacirmis oluyoruz nasil olacak bu is efendim alimlarin tarihi 2016 kpss ortaogretimin sonuclari belli olduktan sonra olmali yoksa bizlere haksizlik oluyo sadece lisans mezunlari girebiliyo bizlere yardimci olsaniz arkadaslar sesimizi duymali yetkililer yada 2014 kpss notunu 65 taban puanina cekseniz lutfennn….

  5. 2014 tarihinde kpss den 55 puanlar basvuramaz mi bilgisi olan yazabilir mi kesinlikle 2014 puanı da mi 70 olması gerekiyor

  6. Slm arkadaşlar ben yasin lise mezunuyum ozel guvenlik yada gardiyanlik sinavlariyls bana bilgi verin