Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) Lise Mezunu 121 Şoför Alımı Yapacak !

 Adalet Bakanlığı Lise Mezunu 121 Şoför Alımı Yapacak !
Adalet Bakanlığı’na bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü taşra Teşkilatına sözleşmeli personel alımı ile ilgili dün akşam saatlerinde yayımlandı.

Adalet Bakanlığı 3 bin 721 Sözleşmeli Personel İstihdam Edecek

Adalet Bakanlığı resmi internet sayfasından da yayımlanan ilanda adalet bakanlığı bünyesine 3 bin 258 ikm, 201 ceza infaz kurumu katibi, 63 sağlık memuru, 49 teknisyen, 14 aşçı, 15 kaloriferci ile birlikte 121 Şoför alımının da yapılacağı tüm adaylara duyuruldu. Söz konusu alımlara başvuru şartları ve diğer detayları önceki haberlerimizde belirtmiştik.  

Şoför Alımı İçin Özel Şartlar Nelerdir?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatına Sözleşmeli (657 sk. 4/B) Personel Alımı Sınav İlânı’nda Şoför alımı için belirtilen özel şartlar nelerdir?  Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek olan 121 Şoför’ün En az lise ve dengi okullardan mezun olması, E sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. Yine söz konusu alıma başvuruda bulunabilmek için Genel şartların tamamını yerine getirmek gerekiyor. Genel şartları aşağıdaki haber linkimizden öğrenebilirsiniz.

Başvuru İşlemleri Ne Zaman Başlıyor?

Sınav için başvuru işlemleri 19 Eylül 2016 tarihinde başlayacak 27 Eylül 2016 tarihine kadar devam edecek.