Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Çukurova Üniversitesi Sözleşmeli Personeller Alıyor

Çukurova Üniversitesi Sözleşmeli Personeller Alıyor

Çukurova Üniversitesinde istihdam edilmek üzere, sözleşmeli personeller alınacaktır. 4 hemşire, 1 büro personeli istihdamına yönelik tüm şartları ve nitelikleri adayların barındırıyor olmaları, ayrıca barındırdıkları bu nitelikleri de gerekli görülen evrak ve belgeler doğrultusunda beyan edebiliyor olmaları gerekmektedir.

Adaylardan istenen şartlara uygun olmayanların başvuruları kabul edilmeyecektir. Başvuruları kabul edilen adayların da daha sonrasında uygun olmadığı tespit edilirse ilgili kanunun hükümleri uygulanacaktır.

ALINACAK PERSONEL SAYISI

5 Personel ( 4 Hemşire+1 Büro Personeli )

Alınacak olan personellerin bütçe giderleri özel bütçeden karşılanacağı gibi yalnızca büro personelinin giderleri öz gelir yoluyla sağlanacaktır.

Hemşire pozisyonuna başvuruda bulunmak isteyen adayların, Sağlık Yüksek Okulları’nın hemşirelik bölümlerinden mezun olmaları şartı aranmaktadır.
Büro personeli pozisyonunda çalışacak kişilerin de Çocuk Gelişimi ve Eğitim Lisans mezunu olması gerekli görülmüştür. Ayrıca Psikoloji, Rehberlik veya Psikolojik Danışmanlık bölümlerinden de tercih edilebilir.

KPSS puanları üzerinden atanma sırasına dahil olmuş ve istihdamı belli olan adaylar; www.cu.edu.tr adresinden gerekli evrakları, başvuru bilgilerini ve diğer tüm bilgileri elde edebileceklerdir. KPSS P3 puan türü üzerinden adaylar değerlendirmeye alınacaklardır.

Çukurova Üniversitesi Sözleşmeli Personeller Alıyor ilanından büro personeli pozisyonuna başvuruda bulunmak isteyen adaylar içinde tüm başvuru bilgileri ve gerekli belgeler; www.cu.edu.tr adresinde duyurulacaktır.

İlanla ilgili tüm detaylara ulaşmak isteyenler de http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?163a81d1-92f9-4873-a482-a0198c7937fd bağlantısını takip edebilirler.

Son Başvuru Tarihi: 15 Nisan 2016

Kamupersoneli.net