Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Deniz Kuvvetleri KPSS Şartsız En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapıyor

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI 1907 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK
Deniz Kuvvetleri KPSS Şartsız En Az İlkokul Mezunu 1907 Personel Alımı Yapacak Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 2 Kasım 2016 tarihinde çıkılan ilana göre Deniz Kuvvetleri Komutanlığı KPSS Şartsız en az ilkokul mezunu ( Ortaöğretim, Ön Lisans , Lisans adaylarda başvurabilir) 1907 sözleşmeli er alımı yapacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Alımlarla ilgili süreç 2 Kasım 2016 tarihinde başlamıştı ve verilen ilana göre başvuru işlemleri 22 Kasım 2016 tarihine kadar sürecek.

ADAYLARDA HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın sözleşmeli er alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların T.C. Vatandaşı olması, en az ilkokul mezunu olması, Ortaöğretim ve üzeri mezun adayların askerlik hizmetine başlamamış olması, 25 yaşını bitirmemiş olması ve 20 yaşından küçük olmaması, TSK ve askeri okullardan herhangi bir suçtan ya da sebepten dolayı ilişiğinin kesilmemiş olması gibi şartları yerine getirmesi gerekiyor. Yine ilgili şartlar arasında başvuru kılavuzunda belirtilen boy-kilo şartları da bulunuyor. Bu şartların tamamını sayfanın altında bulunan başvuru kılavuzuna tıklayarak öğrenebilirsiniz.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILIYOR? KILAVUZ YAYIMLANDI MI?

Başvurular Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Personel Temin sayfasından yani “http://personeltemin.dzkk.tsk.tr” adresi üzerinden yapılacak.