Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Fırat Üniversitesi Hemşire Alımı İlanı Geçtiğim Günlerde Devlet Personel Başkanlığı sitesinde duyurulmuştu. Sözleşmeli pozisyon için başvuru işlemlerinde sona yaklaşılıyor.

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Devlet Personel Başkanlığı İnternet sitesinde Hemşire Alımı yapılacağına duyurulmuştu. Fırat Üniversitesi’nin hemşire alımı için başvuruda bulunacak adayların Hemşirelik Lisans Programından Mezun Olması gerekiyor.
 

Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Hemşire Alımı Başvurular İçin Son Tarih Ne Zaman?

Üniversitenin Hastanesinde görevlendirileceği belirtilen Sözleşmeli hemşire alımı için son başvuru tarihi 16 Haziran 2016 olarak belirlenmişti.

Başvuruda bulunacak adayların T.C. vatandaşı olması, Kamu haklarından herhangi bir mahrumiyetinin bulunmaması, sabıka kaydının olmaması, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması, 657 sayılı kanunun 53. Madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini yapmasına engel herhangi bir vücut ya da akıl sağlığı sorununun olmaması gerekiyor.

Başvurular Nereye Yapılacak?
 

Başvurular 16 Mayıs 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar Fırat Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na başvuru formu ve talep edilen belgeler ile yapılacak. Söz konusu başvuru işlemleri için gerekli belgeler ve tüm detaylara göz atmak için lütfen aşağıdaki ilan duyurusu metnine göz atın.