Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımları için başvurular bu gün itibariyle (21 Mart 2016 ) başladı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi sitesinden daha önce sözleşmeli personel alımıyla ilgili bir ilan yayımlanmıştı. Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ilanı 18 Mart 2016 tarihinde DPB resmi sitesinde yayımlanmış. Başvuru tarihi olarak 3 gün sonrası yani 21 Mart 2016 tarihinde başlayacağı duyurulmuştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı her sene düzenli personel alımı yapan bakanlıklardan birisidir.

T.C Cumhuriyeti gençlik ve Spor bakanlığı personel alımlarında kendi alanında uzmanlaşmış kişileri istihdam etmeye özen gösteriyor. Bu nedenle sınavlar sözlü ve uygulamalı sınav olarak gerçekleştiriliyor. Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı için 8 kişilik bir alım yapacağını bildirmişti. Açık pozisyon olarak ise 8 bilişim personeli alınacaktır demişti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı başvurular sonrasında sözlü ve uygulamalı sınavların 19 Nisan 2016 ve 28 nisan 2016 tarihlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Örnek Mahallesi Oruç Reis Caddesi No:13 Altındağ/Ankara adresinde yapacağını belirtmişti. basvuru.gsb.gov.tr adresinden detayları öğrenebilirsiniz.

Proje yöneticisi, Yazılım ve iş Analiz uzmanı, Yazılım Yazılım Geliştirici (2 Kişi ), Mobil yazılım geliştirme uzmanı (1)  , Veri tabanı uzmanı (1), Başvurular basvuru.gsb.gov.tr adresinden temin edilen formla oluyor. İlgili adreste bulunan sözleşmeli bilişim personeli iş talep formunun çıktısı alınacak ve Gençlik ve Spor bakanlığına şahsen ya da posta yoluyla iletilmesi gerekmektedir.

Kamupersoneli.net