Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 1677 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 1677 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

ÖSYM başkanlığı resmi internet sitesinden yapılan duyuruyla alınacak personeller hakkında bilgilendirme yapıldı. Veteriner Hekim, Ziraat Mühendisi, Gıda Mühendisi, Su Ürünleri Mühendisi, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisi, Harita mühendisi alımı gerçekleştirecek olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı başvurular ile alakalı detayları nisan ayı içerisinde belirtecek. Başvuru koşulları ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’i takip edebilirsiniz. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı çeşitli alanlarda toplamda 1677 sözleşmeli mühendis personel alımı gerçekleştirecek. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kaç Veteriner Hekim Alacak?

Faruk Çelik’in açıklamasına göre 566 Veteriner Hekim sözleşmeli personel olarak bakanlık bünyesine alınacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kaç Ziraat Mühendis Alımı Yapacak?

Veteriner Hekim gibi Ziraat Mühendisi alımı da bu sene çok olacak 550 Ziraat Mühendisi alımı bakanlık tarafından gerçekleşecek.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kaç Gıda Mühendisi Alıyor?

400 Gıda Mühendisi alınacak.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Su Ürünleri Mühendisi Alıyor Mu?

Evet Bakan Sayın  Faruk Çelik’in açıklamasına göre Bakanlık bu sene 80 Su Ürünleri Mühendisi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesine dahil edilecek.

10 Balıkçılık teknolojisi mühendisi ve 71 harita mühendisi bu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilecek.

Personel alımları ve kamu haberlerini kamupersoneli.net adresinden takip edebilirsiniz. Android uygulamamızı cep telefonunuza indirerek her türlü duyuru ve bilgilendirmelerden haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net
 

Bir Yorum

  1. kamupersoneli.neti arayıp sorduğumda nisan ayı alım kesin demişlerdi ilginiz ve uğraşlarınız için teşekkürler

  2. Veterinerler gitsin klinik açsın deli gibi para kazanıyorlar. Neden hala onlara memur kapısı açılıyor bu kadar? Veteriner teknikerlerine açsınlar yeter ama kaç yıldır kontenjan dahi ayrılmıyor. Maduruzz

  3. Ziraat teknikeri neden yok kaç yıl oldu tohumculuk bölümü mezunuyum artık bizden de alınsın sayın bakanim

  4. 677 personel olması gerekmiyor mu? 1677 yazılmış.Yanlış bilgilendirme olmasın.

  5. Neden gıda teknikeri alımı yok alımı olmayan bir bölüm niye açılıyor

  6. Neden veteriner teknikeri alımı yapılmıyor almayacaksaniz neden bu bölümü açıp insanların hayallerini yıkıp mağdur ediyorsunuz bu insanlar bu bölümleri ne umutlarla okuyor

  7. git o zaman veteriner hekimliği oku, boş boş atama bekleyeceğine

  8. ÖSYM başkanlığı resmi internet sitesinden yapılan duyuru demişsinizde nerde bu duyuru hani biz neden göremiyoz ösymnin sitesinde

  9. Ya gıda teknolojisinden neden hic alim yok ya bir kişi alinsin bari

  10. Neden peyzaj ve süs bitkileri bölümü mezunu alımlar yapılmıyor.Bizlerde beklıyoruz lütfen bizdende alım yapıldın artık

  11. Ben su ürünleri mezunuyum denklik alarak ziraat mühendisi olarak atandım hala bi ses yok ilgililer hala oyaliyorlar bu ülkede neden işler bu kadar yavaş ve haksız işliyor?

  12. Önlisans Tohumculuk bölümü mezunuyum,kaç yıldır bir umut atama olur diye bekliyorum ama yok,neden bazı bölümler bu kadar madur ediliyor,azda olsa kontenjan verilmeli ki insanların umudu olsun,burda çok adaletsiz bir durum söz konusu.