Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (GTHB) 6 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Baknalığı 4-B Sözleşmeli Personel Alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından yayımlandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, İstanbul İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 6 adet sözleşmeli personel alımı yapılacak.

 Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından da yayımlanan ilanda söz konusu alımların “Gemi Adamı” pozisyonu için yapılacağı belirtilirken. Başvuru yapacak adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması, En az T.C Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Usta Gemici Belgesine Sahip olması, Telsiz cihazlarını kullanma yeterlilik belgesine sahip olması, profesyonel balık adam yeterliliğine sahip olması gerekiyor.

Başvuruda bulunacak adaylarda aranan genel şartlar ise şu şekilde ; Adayların Türk Vatandaşı olması, Kamu haklarından herhangi bir mahrumiyetinin bulunmaması,  Askerlikle ilgisinin olmaması, Denizlerde görev yapmasına sorun teşkil edecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması, başvuru tarihi itibariyle 45 yaşını doldurmamış olması gerekiyor.

Başvuru işlemleri 30 Mayıs 2016 tarihinden 15 Haziran 2016 tarihine kadar r İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü- Bağdat Caddesi No: 307-309 Caddebostan – Kadıköy/ İSTANBUL adresine şahsen yapılacak. Başvuru için gerekli belgeler ve diğer detayları personel alım ilanından kontrol edebilirsiniz.