Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (GTHB) KPSS 2016/4 Tercih İşlemleri Devam Ediyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı KPSS 2016/4 Tercih İşlemleri Devam Ediyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın personel alımı için ÖSYM üzerinden tercih işlemleri devam ediyor. Bilindiği gibi GTHB 1677 sözleşmeli personel alımı yapıyor. Söz konusu personel alımlarına dair ilan 12 Nisan 2016 tarihinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı resmi internet sayfasından yayımlanmıştı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2016 personel alımı kapsamında 550 Ziraat Mühendisi, 400 Gıda Mühendisi, 80 Su Ürünleri Mühendisi, 71 Harita Mühendisi ve 10 Balıkçılık Mühendisi Alımı yapıyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (GTHB) 2016 yılında 566 Veteriner hekimi alımı yapacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı KPSS 2016/4 Tercih İşlemleri Ne Zaman Sona Erecek?

Sözleşmeli personel alımı için tercih işlemleri 26 Nisan 2016 tarihi itibariyle ÖSYM üzerinden başlamış ve 2 Mayıs 2016 tarihine kadar süreceği daha önce belirtilmişti. Tercih işlemlerinin uzatılmayacağı daha önceki duyurularda belirtilmişti.

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (GTHB) personel alımı için tercih işlemlerinin sonuçları 6 Mayıs 2016 tarihinde ÖSYM resmi internet sayfasından yayımlanacak.

Bir Yorum

  1. arkadaşlar kardeşim ösym yi aradı boşuna beklemeyin gelecek hafta demişler :( üzgünüm bekleyenler adına …

  2. Bende osym yi aradim ama bilgi veremiyoruz dedilerr..en gec pazartesi aciklanir cok uzayacagini sanmiyorum

  3. Genel olarak kaç puanla alımlar yapıldı nasıl öğrenebiliriz acaba? En azından atanan G.M. arkadaşlar kaç puanla girdiklerini yazsalar bizim için aydınlatıcı olur. 2016 sınavıyla atama bekliyorum kısmetse ama çok iyi yapamadım yetecek mi emin olamıyorum