Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı KPSS 2016/4 Tercih Kılavuzu Yayımlandı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 1677 Sözleşmeli Personel Alımı için tercih kılavuzu bugün (25 Nisan 2016) ÖSYM resmi internet sayfasından yayımlandı. Uzun zamandır beklenen personel alım haberi için yakın zamanda GTHB tarafından personel alımına dair detaylar paylaşılmıştı.

Adaylar Tarafından Merakla Beklenen Tercih Kılavuzu Yayımlandı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sn. Faruk Çelik, sözleşmeli personel alımı için net sayıyı belirttikten kısa süre sonra resmi internet sayfası ve Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığının alacağı personel sayısı belli olmuştu. GTHB bu sene çeşitli pozisyonlara bir çok personel alımı yapacak fakat yine de gıda mühendisleri ve ziraat mühendisleri tarafından alımlar yetersiz bulundu. Uzun zamandır atama bekleyen KPSS mağdurları tarafından alımlar çeşitli sosyal medya sitelerinde eleştiri yağmuruna tutuldu. Özellikle veteriner hekim alımının yetersiz olduğu sık sık dile getiriliyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 550 Ziraat Mühendisi, 400 Gıda Mühendisi, 80 Su Ürünleri Mühendisi, 10 Balıkçılık Teknolojisi Mühendisi, 71 Harita Mühendisi, 566 veteriner hekimi alımı için tercih kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı.

 

Bir Yorum

  1. Faruk ÇELİK bakanımız ne zaman ziraat teknikerleri için kadro açacak veya sözleşmeli alımlar yapacak bu aralar açtığım her sigara paketine on dakika sonra çakmak sığar oldu bizde artık atama ve sözleşmeli olarak bir yerlere gelmek istiyoruz…

  2. Madem Ziraat teknikeri atamaları yapmıyacaksınız ne diye iki yılımızı čaldınız, kyk'ye borçlandırdınız Allah kabul etmesin bu zulmü.