Sözleşmeli Personel Alım İlanları

GTHB 1677 Sözleşmeli Personel Alımı İçin Tercih İşlemleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 1677 personel alımı için tercih işlemleri için geri sayım başladı. Uzun zamandır personel alımı haberini bekleyen adaylar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından verilen personel alım haberinden pek memnun kalmasalar da hiç alım olmamasından daha iyidir diyorlar.


Gıda , Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına dair tüm gelişmeleri kamupersoneli.net olarak siz değerli ziyaretçilerimize bildirmeye devam ediyoruz. Bilindiği üzere Gıda, tarım ve Hayvancılık bakanlığı perosnel alımına dair ilan 12 nisan 2016 tarihinde Gıda, tarım ve hayvancılık bakanlığı resmi internet sitesinden yayımlanmıştı.

Kaç Mühendis? , Kaç Veteriner Hekim Alınacak?


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 550 Ziraat Mühendisi , 400 Gıda Mühendisi, 80 Su Ürünleri Mühendisi, 10 Balıkçılık Mühendisi ve 71 Harita Mühendisi Alımıyla beraber 566 veteriner hekim alımı yapacak.

Tercih İşlemleri Ne Zaman Başlıyor?

Sözleşmeli personel alımı için tercih işlemleri 26 Nisan 2016 itibariyle ÖSYM üzerinden başlayacak ve 2 Mayıs 2016 tarihinde tercih işlemleri sona erecek. Adaylar için son günün haricinde ek süre verilmeyecek. Önceki senelerde yapılan sözleşmeli personel alım tercih işlemlerinin sonuçları kısa zamanda açıklanmıştı. GTHB sözleşmeli personel alımı için tercih sonuçlarının 6 Mayıs 2016 tarihine kadar açıklanması bekleniliyor.


Kamu haberleri, gündem haberleri ve son dakika gelişmeleri kamu personelinin doğru ve tarafsız sesi kamupersoneli.net adresinde…

Kamupersoneli.net | Ankara