Sözleşmeli Personel Alım İlanları

GTHB Zirai Karantina Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Alımı Başvurular Başladı

 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Mersin ve İstanbul Zirai Karantina Müdürlüğü için sözleşmeli personel alımı yapacak. Söz konusu personel alımı hakkında ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından da yayımlandı.  Ziraat Mühendisi alımı yapacak olan Mersin ve İstanbul Zirai Karantina Müdürlüğü’ne başvuru işlemleri söz konusu müdürlükler üzerinden yapılacak.

Kaç Personel Alımı Yapılacak?

5 Sözleşmeli Ziraat Mühendisi Alımı Yapılacak.

Aranan Nitelikler

 Başvuruda bulunacak adayların 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması gerekiyor. Mersin Zirai Karantina Müdürlüğü alımına başvuracak adayların bakteriyoloji konusunda yüksek lisans ya da doktora yapmış olması ve KPDS, YDS ya da ÜDS sınavından en az 50 puan almış olması gerekiyor.

İstanbul Zirai  Karantina Müdürlüğü ‘ne başvuru da bulunacak adayların KPDS, YDS veya ÜDS sınavından en az 50 puan almış olması, Nematoloji ya da Viroloji konusunda yüksek lisans ya da doktora yapmış olması aranan nitelikler arasında gösterilmiştir. 

Son Başvuru Tarihi

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı 5 Sözleşmeli Personel Alımı için başvuru işlemleri 16 Mayıs 2016 tarihinde başladı, son başvuru tarihi olarak 27 Mayıs 2016 tarihi belirlendi.