Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KYK 1403 Personel Alımı İçin Başvurular Sona Eriyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu personel alımı için 18 mart 2016 ‘da başvurular başlamıştı. Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu 842 Kadın , 561 Erkek personel alacak.

Başvuru İçin Ön Şartlar

Sınava katılacak adayların Türk Vatandaşı olması, Kamu haklarından mahrumiyetinin bulunmaması, Belirli bir süre geçmiş olsa dahi kasten işlenen bir suçtan hapis cezası ya da affa uğramamış olması gerekiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu personel alımı başvuruda bulunacak olan adayın akıl sağlığıyla ilgili herhangi bir problem yaşamamış olması, üniversitelerin 4 senelik lisans eğitimi ya da Yükseköğretim Kurumu tarafından 4 senelik lisans seviyesine denk sayılan bir diplomaya sahip olması gerekiyor. KPSS sınavından KPSS3 Puan atüründen en düşük 70 puan alması gerekiyor..Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu personel alımı için gerekli şartları ve detayları sayfanın en altında bulunan ilan dosyasına göz atarak öğrenebilirsiniz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Personel Alımı Son Başvuru Tarihi

Devlet Personel Başkanlığı DPB resmi internet sitesinden yapılan personel alım ilanı duyurusuna göre ilan için son başvuru tarihi 1 Nisan 2016 olarak bildirildi.