Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KYK 1403 Personel Alıyor Başvurular Başladı

Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi sitesinde yayımlanan personel alımı ilanı ve detaylarını daha önce haberlerimizde belirtmiştik. Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesinde çalıştırmak üzere 1403 personel alımı yapacak. 

KYK 1403 Sözleşmeli Personel Alımı Gerçekleştirecek Başvurular Başladı

22 Mart 2016 tarihi itibariyle başlayan ilanlara yoğun bir ilgi olduğu ve çeşitli ziyaretçilerimiz tarafından bilgilendirme talebi olduğunu görüyoruz.Siz değerli ziyaretçilerimiz için durumu sürekli kontrol ve takip ediyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 1403 Personel Alımı Yapıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün personel Alım ilanı , Türkiye Cumhuriyeti  Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde 18 martda yapılan duyuru sonrası 22 Mart 2016 tarihi itibariyle başvuruların kabul edileceği belirtilmişti. 842 Kadın 561 Erkek olmak üzere toplam 1403 personel alımı gerçekleşecek. Sınava katılım şartları ve başvuru bilgileriyle alakalı daha önce haber yayımlamıştık. Buna göre sınava girmek isteyen adayların ;

“TCK ‘nın 53. maddesinde belirli süreler geçmiş olsa dahi kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 sene ya da daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa dahi devletin güvenliğine karşı işlenen suçlara karışmamış olması gerekmektedir.Detayları ilan dosyasından inceleyebilirsiniz. Başvuruda bulunacak adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinin 6. fıkrasında belirlenmiş askerlik şartını taşımak zorundadır.657 Sayılı Devlet Memurları Kanununda bulunan 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini yapmasında herhangi bir engel bulunmaması ve akıl hastalığına sahip olmaması, SGK’dan emekli aylığı almıyor olması, Üniversitelerin en az 4 senelik lisans eğitimi yada YÖK tarafından denk sayılan diplomaya sahip olmak. Başvuruda bulunacak adayların 5-6 Temmuz 2014 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekiyor”