Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Mersin Üniversitesi En Az Lise Mezunu 81 Personel Alım İlanı

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, yayımladığı ilan ile  Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğinde istihdam edilmek üzere, 2016 KPSS(B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacağını duyurdu.

Personel alımları, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli, Hemşire pozisyonlarında yapılacak. Başvuru yapacak adaylardan bazı şartlara haiz olmaları isteniyor. 

Mersin Üniversitesi personel alım ilanına başvuracak adayların; en az Meslek Lisesi mezunu olmak, lisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Ön lisans mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP93puanı ve Meslek Lisesi mezunları için 2016 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanına sahip olmak, alanında tecrübeli olmak gibi şartları taşımaları gerekiyor.

Talep şartlarına durumu uyan adaylardan başvuru esnasında; başvuru formu,  2016 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, diploma Fotokopisi, kimlik Fotokopisi, fotoğraf (1 Adet), özel şartlarda istenen çalışma belgesi (İsme veya ilgili makama yazılmış ıslak imzalı ve onaylı yazının aslı), güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 Adet) belgeleri istenecek.

Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilir.

Personel alım ilanı başvuruları 20 Nisan- 4 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacak.

İlan detayları için TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET 

Bir Yorum

  1. Ben düz lise mezunuyum ve kpss ortaögretim sınavından 65 aldım. Bide saglık sertfikam ve bilgisayar sertfikam var ben başvura bilirmiyim çünkü çalışmaya çok ihtiyacım var.

  2. hanımefendi ben 4 yıllık acil tıp teknisyenliği okudum kpss 80 aldık boştayız.
    sertfikayla olmaz. başvuru olmaz