Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Mersin Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları İçin Son Gün

 Mersin Üniversitesi tarafından sözleşmeli personel alımı ilanı Devlet Personel Başkanlığı İnternet sitesinde geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Yayımlanan personel alım ilanına başvurular 28 Haziran (Bugün) sona eriyor.

Devlet Personel Başkanlığı İnternet sitesinde yer alan ilana göre Mersin Üniversitesi 5 sözleşmeli personel alımı yapacaktır. Alınacak personeller 3 Hemşire, 1 Sağlık Teknikeri ve 1 Büro personelleri pozisyonlarında istihdam edilecektir.

Başvuru Şartları

Başvuruda bulunacak adaylarda Türk vatandaşı olmak,  Kamu haklarından mahrum bulunmamak, bi yıldan fazla hapis cezası yememiş olanlar, Erkekler için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Lisans mezunları için 2014 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı ve Önlisans mezunları için 2014 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı esas alınacaktır.

Başvuru Esnasında İstenen Belgeler
 

# Başvuru formu
# 2014 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi

# Diploma Fotokopisi

# Kimlik Fotokopisi

# Fotoğraf (1 Adet)

Başvuru Tarihleri

Mersin Üniversitesi tarafından istihdam edilecek olan sözleşmeli personel için başvurular 14 Haziran 2016 günü başladı. Başvurular için son tarih ise 25 Haziran 2016 (Bugün) olarak belirlendi.