Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 30 memur alımı başvuruları sona eriyor

 Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 30 bilişim personeli alımı ilanı için başvurular 20 Aralık 2016 Salı günü sona eriyor. MSB 30 sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı 1 Aralık 2016 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanmıştı.

Alım yapılacak personel sayısı: 30 sözleşmeli bilişim personeli alınacak

İş tanımı: İstihdam edilecek bilişim personelleri Millî Savunma Bakanlığı Muhabere ve Bilgi Sistem Dairesi Baskanlığı bünyesinde görevlendirilecektir.

Başvuruda aranılan şartlar:

– 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
– Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmis yurt dısındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
– Güvenlik sorusturması ve Arsiv Arastırması sonuçları olumlu olmak,
– Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek,

Başvuruda istenilen belgeler:

– Fotoğraflı Basvuru formu ve 3 fotoğraf
– Lisans diploması veya okul çıkıs belgesinin aslı veya noter onaylı sureti.
– Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge,
– Son altı ay içinde alınmıs Adli Sicil Belgesi,
– Detaylı Özgeçmis,

Başvuru tarihi ve yeri: MSB sözleşmeli personel alımı ilanına başvuracak adaylar istenilen belgeleri tamamladıktan sonra başvurularını 6 Aralık – 20 Aralık 2016 tarihleri arasında Millî Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne (Yahya Galip Cad. Bakanlıklar/ANKARA) elden teslim edilmek suretiyle yapacaktır.