Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 44 Sözleşmeli Personel Alımı Gerçekleştirecek

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 44 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak. Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın 4/B Sözleşmeli Personel alımı yapacağında dair ilan duyurusu Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sayfasından yayımlandı. Söz konusu alımlar Ankara, Afyonkarahisar, Bartın, Kastamonu, Adıyaman, Ağrı, Antalya, Ardahan, Bayburt, Bingöl , Bitlis, Burdur, Düzce, Edirne, Elazığ, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Kars , Konya, Muş , Sivas, Şanlıurfa, Yozgat , Amasya, Antalya, Aydın, Bartın, Denizli, Mersin, Kırklareli ve Sinop illerinde gerçekleşecek. Orman ve Su İşleri Bakanlığı veteriner hekim, biyolog, avukat ve Mühendis alımı gerçekleştirecek.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sözleşmeli Bilgisayar Mühendisi Alımı (Ankara)

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Ankara için Bilgisayar Mühendisi alımı yapacak söz konusu alım için aranılan nitelikler şu şekilde ; Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Donanımı Ve Teknolojisi lisans lisans programlarının birinden mezun olmak. – C#, ASP.NET MVC, Entity Framework konusunda en az 2 proje geliştirmiş olmak ve belgeleyebilmek – CSS, XML, Javascript, HTML, XHTML, Jquery, Ajax Teknolojileri gibi Web Teknolojilerine hâkim olduğunu belgelemek – Web servisleri, REST, WCF gibi teknolojilere hakim olduğunu belgelemek – PL/SQL (Oracle) ve/veya Transact-SQL (SQL Server) bilgisine sahip olduğunu belgelemek  diğer alımlar hakkında tüm detayları ilan dosyasına tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Başvuru işlemleri ne zaman başlıyor ne zaman sonlanıyor?

Başvurular 29 Nisan 2016 tarihinde başlayacak ve 9 Mayıs 2016 tairhinde sonuçlanacak. Başvuru değerlendirme süreci 10 Mayıs 2016 ‘da başlayacak sonuçlar 18 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak.