Sözleşmeli Personel Alım İlanları

PTT 1038 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

PTT 1038 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak!

Ptt A.Ş 1038 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak. Uzun zamandır beklenen personel alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı (DPB ) Resmi internet sitesinden yayımlandı. Başivurular 4 Mayıs 2016 tarihi itibariyle başlayacak ve 8 Mayıs 2016 tarihine kadar sürecek. PTT A.Ş personel alımı için uzun zamandır meraklı bekleyiş sürdüren adayları yakından ilgilendiren gelişme yaşandı. PTT tam tamına 1038 personel alımı yapacak.

Hangi Pozisyonlar için Alım Yapılacak?

PTT A.Ş Avukat, Mimar, Mühendis, Gişe ve Büro Görevlisi, Tekniker ve Dağıtıcı alımı yapacak. Söz konusu alımlar hakkında detaylı bilgilerde ortaya çıktı. T.C Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı PTT personel alım şartları ise şu şekilde açıklandı ;  Başvuruda bulunacak adayların T.C VBatandaşı olması, Kamu haklarından mahrumiyetinin bulunmaması, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olması, hapis cezası vb durumlar yüzünden sabıka kaydının ya da mahkümiyetinin bulunmaması, Askerlikle ilişiğinin olmaması, başka kuruluşlara karşı mecburi hizmet yükümlülülüğünün bulunmaması gibi şartlar bulunuyor. Genel ve Özel şartların tamamını sayfanın en alt kısmında bulunan ilan metnine tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Sözlü Sınavlar Ne Zaman Olacak?

Sözlü sınavlara katılmaya hak kazanan adaylar 11 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Söz konusu sözlü sınavın tarihi ve yeri 13 Mayıs 2016 tarihinde Sözlü sınavlar 23 Mayıs 2016 ve 4 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Bir Yorum

  1. Herhangi bir yuksek meslek okulunda mezun olan baş vuru yapabilirmi. Kpss puani gecerliligi varmi

  2. Kpss puani gecerlimi basvuru yapabilmek icin herhangi bir yuksek meslek okularindan mezun almak lazim mi

  3. çince fransızca ne ya vereceğiniz 1000 1500 aranılan şartlara bak

  4. Kpss puanı gerekiyor mu gerekiyorsa kaç puan olması lazım

  5. çince bilecen ve gişe görevlisi olacan ve taşeron :D :D :D fıkraysa komikmiş

  6. Askerligim bitmedi daha basvuruda sikini olurmu basvuru yapa bilirmiyim

  7. Önlisans mezunlarının belirlenen bölümleri diyor bölümler yazmıyor hiç bir yerde

  8. Sozlumu olacakmis birde.torpilin adini sozlu yaptiniz

  9. İşletme mezunu tüm kpss2014 p3 puan 67 atanirmiyim bide sadece Ankara mi

  10. Nerden başvuru yapabiliriz bilgisi olan varmı? Bilgisayar destekli tasarım ve animasyon bölümü önlisans mezunuyum kpss 70 sizce sözleşmeli olarak da olsa alirlar mı

  11. Bu haber asılsız sanırım . PTT i.k da böyle bir açıklama bulunmuyor ?

  12. YÜKSEK OKUL MEZUNUM AMA BAŞVYRYDA O BÜLÜM YOK NASIL OLUYOR

  13. PTT #35 yaş işte ora ,bura derken 36 oluyoruz devlet ve kurumdaki yetkililer nede 1981 doğumludur Işte bölm gözetmeksizin alıp bizlerin önünü açmadiz. Bizde bu memleketin üniversitelerinde okuduk.adalet bunun neresinde yaş geçiyor onayı bir yere giremedim onayı yanzlim