Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Başvurular Sürüyor

 Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvurular Devam Ediyor Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün sözleşmeli personel alımı için başvuru süreci devam ediyor. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Sözleşmeli personel statüsünde Hava Trafik Kontrolörü , Kontrol Pilotu, Mühendis ve Uçuş Tabibi pozisyonları için sözleşmeli personel alımı yapacak.

Hangi Pozisyon için Kaç Alım Yapılacak?

Devlet Personel Başkanlığı tarafından da yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanına göre Hava Trafik Kontrolörü pozisyonu için 4 , Konrol Pilotu Pozisyonu için 3 , Bilgisayar Mühendisi pozisyonu için 2, Uçuş tabibi pozisyonu için 2 personel alımı gerçekleşecek.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı Başvurular

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü 11 Sözleşmeli Personel alımı için başvuru işlemleri 29 Haziran ile 18 Temmuz 2016 tarihleri arasında http://web.shgm.gov.tr/tr/preview/5151-4b-hizmet-sozlesmeli-personel-is-basvuru-formu adresi üzerinden yapılacak. Başvurular için son tarih olan 18 Haziran 2016 saat 16:00’dan sonra yapılan başvuru işlemleri kabul edilmeyecek.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı için başvuru evrakları ve diğer detaylara göz atmak istiyorsanız aşağıdaki ilan dosyasına göz atabilirsiniz.